1K
2024-02-16 45 浏览
🇯🇵出开旺角攞番之前订左嘅糖果盒🎁食左个好正嘅大阪烧呀💯大满足呢🥳🌮带子大阪烧 🌈呢个带子大阪烧超好味🤤特别系个惹味嘅酱汁✅配埋带子呢个组合真系无得输呀💯好推介比喜欢大阪烧嘅朋友仔喔🥳🧋芝麻豆乳🌈超香浓嘅芝麻豆乳☺️唔止味道一流❤️打卡都超靓仔呀✅正呀🥳飞驒和牛汉堡扒蕃茄汤乌龙面 🌈呢个好日式嘅飞驒和牛汉堡扒蕃茄汤乌龙面唔错🍜煎完嘅飞驒和牛汉堡扒好多汁添🍔配埋好浓郁嘅蕃茄汤底🍅连汤连乌冬都吃光光喔🥳🥛抹茶豆乳🌈抹茶控见到呢个抹茶豆乳😍唔洗讲一定要order啦😙果然系抹茶味够晒浓🍵配埋豆乳入口仲好香滑添👍🍨乳酪雪糕 🌈必食呢个乳酪雪糕👍味道可以自由配搭✅我哋拣咗oreo碎碎、蜜味红豆、利时Lotus饼、大爱嘅抹茶酱😛Homemade小山园抹茶酱😍超好味呀🥳

🌮带子大阪烧

🧋芝麻豆乳