2021-05-16 888 浏览
🌟呢餐系:「大陆味还原度100」嘅一餐经过又唔做事咩,见有位就同fd入左去。入到去眼见所有员工都系大陆人已经觉得好似返左大陆咁😂 未食都觉得佢正宗了。Menu好多选择,大部分都好似川菜,套餐可以拣跟面或者白饭。🐟酸菜鱼套餐 $58嗌咗少辣,但系都超级辣🤯 但系食得好爽😋 鱼虽然唔系啲咩贵鱼,食唔出咩鱼味,但系胜在够滑份量又多👍🏻 仲有金菇添🤩 推荐!🍜水煮牛套餐 $68记忆中我食过嘅水煮牛个汤底红得黎透透地,但系呢个只色唔系好一样🤔 个人钟意以前食开𠮶啲味多啲。牛肉系滑牛黎,份量多👍🏻 成碗嘢最好味系入面啲云耳🤤环境质素:🌕🌕🌑🌑🌑食物质素:🌕🌕🌕🌖🌑CP值:🌕🌕🌕🌕🌑回头指数:🌕🌕🌕🌗🌑咁大份又平,真系好抵。但系讲真呢间野感觉唔系太卫生😅 成间嘢都好似好油咁,真系好似大陆路边求其入间𠮶啲feel。但系都真系好味嘅,所以就自己衡量应唔应该去试啦🥶Follow me on instagram @10.eatssdm for collab🙌🏻
🌟呢餐系:「大陆味还原度100」嘅一餐

🐟酸菜鱼套餐 $58