处于闹市之中嘅黄埔AEON 地库food court但系用料唔错,足料够份量Cp值高!今次一行二人叫左美式安格斯和牛汉堡以及大大菠萝安格斯和牛汉堡薯条同嘢饮系散嗌加钱,自由度好大,啱晒大食同细食嘅人都可以叫到自己份量嘅餐1. 美式安格斯和牛汉堡 $50🍔汉堡包卖相好好睇,系烘过好脆口嘅汉堡包,蕃茄同腌黄瓜每样有4块🥹食极都仲有⋯真系未见过咁足料嘅汉堡包重点汉堡扒!和牛就好难食得出啦,但系咬落热辣辣有肉汁,牛肉味道,加埋个酱汁同成个汉堡包嘅材料都好夹!亦都食得出系啱啱新鲜整🤟🏻2. 大大菠萝安格斯和牛汉堡 $55整体同美式安格斯𠮶份差唔多,多咗件菠萝同冇腌黄瓜。件菠萝都系有烤过,少少酸多多甜,食完仲冇咁滞!3. 🍟薯条一份 $10 (加配)即炸嘅薯条就系特别好食!调味上略咸咗少少,用地扪蕃茄酱就知道有用心!4. 柚子绿茶 $9(加配)就系韩国柚子酱加冰绿茶咁简单,但好欣赏间舖头只系一两个人系到,都仲肯做手冲饮品而唔系比𠮶啲道X或者维X饮品(唔系话𠮶啲难饮,而系欣赏佢哋会手冲饮品嘅意思🥹唔好误会)落单嘅时候有提及系即制,要等6至8分钟,大概系每个汉堡包要等6至8分钟嘅意思,我地咁多嘢差唔多
处于闹市之中嘅黄埔AEON 地库food court
但系用料唔错,足料够份量Cp值高!

1. 美式安格斯和牛汉堡 $50
重点汉堡扒!

2. 大大菠萝安格斯和牛汉堡 $55

3. 🍟薯条一份 $10 (加配)

4. 柚子绿茶 $9(加配)

落单嘅时候有提及系即制,要等6至8分钟,大概系每个汉堡包要等6至8分钟嘅意思,我地咁多嘢差唔多等咗15至17分钟。

总括嚟讲今次好满意,以food court嚟讲呢间餐厅能够做到丰俭由人,用心准备每样食品,CP值好高!好推荐要一去再去🫶🏻
2025-02-01