2008-05-11
连续写两次食评,搞到好似帮佢卖广告咁,不过....好味嘅食物一定要同大家分享。上星期日试过苹果批后,心思思想试埋鸡批,所以今早又去碰碰运气有冇鸡批卖,好好彩又埋埋出炉,眼见店内已有太太们买紧,好彩我买到一只大鸡批。热辣辣,拎返屋企,当然要试吓先,一切开批里面嘅馅流出嚟,批皮系曲奇皮,真系好脆,批皮甜甜地,斋食皮都好ok,特别系热辣辣食,一食上瘾;馅料系白汁鸡肉、火腿丝加青豆,味道似食白汁鸡皇意粉咁,都几creamy嘅,所以食一件都好饱。当我走入店内,老板娘已经忙紧替客人pack紧半个大鸡批,佢好小心慢慢pack,客人话可以将个批叠上面,老板娘即解释唔可以咁,佢会压烂个批,所以一定要分开pack,我在旁睇,眼见老板老公婆好紧张啲批,果然由制作到卖出都系用个心去做。最后,老板娘又比左卡片我叫我第日可以打电话嚟订,唔驶扑空。电话:26574028 / 26566420
最后,老板娘又比左卡片我叫我第日可以打电话嚟订,唔驶扑空。
电话:26574028 / 26566420