2020-12-01 86 浏览
星期一同朋友去左泰夯虾食晚饭,真系有惊无险🙈话说我用OpenRice book左枱。我以为book左7:15。点知book左5:15,见到缺席题示先知book错时间😭。。大获啦!好彩打电话去餐厅可以改时间同用得番OpenRice 订枱优惠送大闸蟹🤣入座后店员会讲解下点夹d虾同介绍自助区。限时两小时既🦐🦐🦐夹虾放题开始!🌊坐位一边有条河,里面好多游水虾,夹个阵会跳黎跳去,水花四溅🤣非常生猛!夹起既虾放入冰筒浸晕佢就烧得。自助区有带子、螺、蚝、蚬。。好多海鲜🤤烧到虾壳转色,闻到香味就开动啦!新鲜虾肉果然爽口弹牙,好食!带子、蚬都几新鲜,送左份和牛,虽然份量唔多一人一块,不过质素唔错。轻轻烧一下就ok, 肉味浓、有肉汁、肉质软熟唔油腻除左海鲜重有d串烧、肉类可以BBQ熟食唔系好多。另外有少量炸物,自助区船面配料十足!自己整,放多几粒虾丸系底🙈饮品有罐装汽水、茶、重有呢只梳打水食到中段,大闸蟹黎啦。细细只都有d肉食,有D蟹膏。尚算新鲜好味,唔错食饱食埋甜品波波雪糕。口味超多丫,有荔枝、芒果、抹茶、榴梿。。真系花多眼乱🤣旁边重有啫喱杯。两小时玩下食下都系第一次。食虾食到饱都系第一 次🤣🦐。
星期一同朋友去左泰夯虾食晚饭,真系有惊无险🙈

自助区有带子、螺、蚝、蚬。。好多海鲜🤤
烧到虾壳转色,闻到香味就开动啦!
新鲜虾肉果然爽口弹牙,好食!带子、蚬都几新鲜,

除左海鲜重有d串烧、肉类可以BBQ

熟食唔系好多。另外有少量炸物,

自助区船面配料十足!自己整,放多几粒虾丸系底🙈

饮品有罐装汽水、茶、重有呢只梳打水

旁边重有啫喱杯。

两小时玩下食下都系第一次。食虾食到饱都系第一 次🤣🦐。

• 流水虾