2018-08-01
对上一次食放题,都唔太记得系几时噜~ 是日打算去旺角小米睇下,路过砵兰街,见到lee间好似新开唔系好耐嘅放题,揭一揭餐牌,又好似几好啵~ 忽然撩起我舖瘾😂 忍唔住行咗入去。餐厅不算很大,但具日本风情。餐桌分两边,座位都颇舒适。太耐冇食放题啦,一坐低即刻划嘢✌🏻种类与市面的相若。😂对面嘅小朋友食得好爽好尽兴嘅款,仲好食得~放题当然少不了刺身啦~ 甜虾,带子,北寄贝,🦑,鲍片,大虾,秋刀鱼,应有尽有,鲜甜可口,性价比高啊!肉类第一round,基本上都order咗一转。牛肋肉绝对不能错过~ 食羊嘅朋友,可以试下羊架,但略嫌黑椒腌得不均匀😅食放题,就算再抵食,都要量力而为,食几多order几多,千奇咪做大shai鬼啊 🤪天妇罗等炸物也值得一赞,炸粉颇薄,隔油做得还可以。甜🍠真系好甜!戒紧淀粉质嘅我都忍唔住encore🤦🏻♀️中华沙律同螺肉,最啱中场休息食,味道不过不失。Last order啦~ 😂 估唔到肠仔都系encore list之上呢!不得不提,鸡翼系单骨鸡翼,女士福音啊~ 食埋𠮶甜品,为满足嘅放题划上完美句号。
餐厅不算很大,但具日本风情。餐桌分两边,座位都颇舒适。
太耐冇食放题啦,一坐低即刻划嘢✌🏻种类与市面的相若。
😂对面嘅小朋友食得好爽好尽兴嘅款,仲好食得~
中华沙律同螺肉,最啱中场休息食,味道不过不失。
食埋𠮶甜品,为满足嘅放题划上完美句号。