2021-10-10
台风过后,谂住食番餐好,见之前屋企人介绍过哩间野唔错打算去食。去到现场既时候都要等20,30张飞,但已经系两点几既时候。咁入座既时候就尝试左佢地既极上放题,眼见餐厅内都颇为多人 中,心谂食物嘅质素应该唔错挂?但真系恕我谂太多。首先,餐牌主要分为:刺身、串烧、铁板、天妇罗同一啲沙律,仲有熟食。喺刺身方面,鱼生刀功非常差,时厚时薄,连角切都敢同我讲系一件。落单数量永远同现实数量不符。加洲卷细件过擦子胶,连铺满少少鱼子都做唔到。葱吞手卷个pat酱细过手指甲,寒酸到呢⋯其次,串烧真系该店最大嘅败笔,所有腩肉柴到练紧牙力咁。更不得不提佢嘅牛舌,唔明点样佢可以做到每串第一旧正常,第二旧韧过橡筋既效果, 叫咗三串,三串都系同一样效果。铁板方面,得广岛蚝稍为系正常少少,其他都真系一般,火候控制得极差,质素非常参差。天妇罗同沙律好简单:冇咗影。直到last order系嘅时候先识得俾返两碟接我哋,又厚粉,又好大浸油味。$258人头,可以有大把选择,请大家三思。
$258人头,可以有大把选择,请大家三思。