2018-09-14 70 浏览
天气炎热 🌞大家都唔系好想食热野。想揾d日本野食。行过荃湾见到呢度有间食丼饭好似几正咁!就入左去食喇。环境都几好,好有日本餐厅既feel. 餐厅都有以多款既丼饭选择,仲有寿司其他野食提供。价钱都合理!我就拣左最吸引最多人食既:🔥🔥四重爆丼 🔥🔥卖相好靓!!好正咁!有四款刺身:海胆,带子,拖罗蓉,三文鱼籽 😍睇见都好开胃!海胆刺身都几多几大旧。食落好浓郁既海水味带点甘甜味!很新鲜。好creamy😋带子:好大粒,好厚肉!味道鲜甜🤤好味拖萝蓉同三文鱼籽 我就会捞匀连埋饭一齐食,咁就可以中和一下个油腻感。拖罗蓉个口感都几滑,好重拖罗味,好甘香。三文鱼籽粒粒都好多汁,一啖放入口,口感非常丰富又爽口!亦不会太咸。食完都几饭。丼饭仲包埋个面头汤,或加钱 配汽水!😛朋友就叫左:粒粒鱼生丼饭,都系人气之选!$78又几抵食!写到明有106粒鱼生!😜当然我没有数过啦。但目测数量都好多粒!咩款刺身都有,咩都可以试下。又几好!👍👍
就入左去食喇。
环境都几好,好有日本餐厅既feel.

我就拣左最吸引最多人食既:🔥🔥四重爆丼 🔥🔥

卖相好靓!!好正咁!
有四款刺身:海胆,带子,拖罗蓉,三文鱼籽 😍
睇见都好开胃!

带子:好大粒,好厚肉!
味道鲜甜🤤好味

拖罗蓉个口感都几滑,好重拖罗味,好甘香。

食完都几饭。
丼饭仲包埋个面头汤,或加钱 配汽水!😛

朋友就叫左:粒粒鱼生丼饭,都系人气之选!
$78又几抵食!
咩款刺身都有,咩都可以试下。又几好!👍👍