2021-02-22
Between 位于大馆,想试好耐,之前见好多人放弃冇等😪因为冇得book 食野又冇时限嘅关系,walk in 排队等都需要d 时间🥲坐outdoor感觉舒服d,座位冇咁逼👌🏻虽然话系自助形式,不过staff 都好friendly👍🏻 /Strawberry Sando $68/ Grape Sando $68/两款水果三文治打卡一流😂但系黎个价钱得一件好似唔系好抵🤔士多啤梨同埋提子都好甜!佢嘅cream 同我expectation 有d 出入,初初以为系好似系日本食咁系whipped cream 黎但系黎个食落味道有d似cream cheese🤔味道其实都夹嘅但系口感就冇咁light 同埋顺滑!/Hokkaido uni tagliatelle $258/黎个海胆意粉好食👍🏻酱汁味道浓郁,面头都有唔少海胆,非常鲜甜💯一d 腥味都冇🥰/Sesame mountain (coconut milk) $68/成餐饭我最钟意黎杯特饮😳冇谂过黑芝麻同埋椰子味道系咁夹😳黑芝麻好香,椰奶比人一种清新嘅感觉👍🏻 饮完真系觉得唔够喉🤭整体黎讲,食物质素中规中矩,我觉得唔系好值得等好耐位🤔但系如果有位可
整体黎讲,食物质素中规中矩,我觉得唔系好值得等好耐位🤔但系如果有位可以冇限时咁坐系到做下嘢或者同朋友食嘢慢慢倾下计都系一个唔错嘅选择👍🏻