2018-04-29 557 浏览
今晚收工后约左同事去土瓜湾买野,买完野后同事话之前同屋企食过呢间酒楼,食物质素好得,所以我地今晚就决定食呢间餐牌有劲多种款野食,仲有一本大餐牌!而且价钱唔贵坐低无耐侍应就拎花生上来烧腩仔好正,层皮劲脆!而且一d都唔肥!食到停唔到口,推荐大家可以一试,好食我地叫左个老火汤,呢个系老黄瓜汤,每人都可以有3碗,饮得岀系无味精!好似屋企煲的一样腐乳炒通菜,呢个就正常野,通菜食落去仲系好爽口我哋见海鲜孖宝好抵,所以都忍唔住叫咗来食。沙巴龙趸都唔算细条,而且食落去好滑好新鲜,食得出唔系冰鲜嘅龙趸粉丝蒸带子每人有2只,粉丝好好食因为索晒啲汁,而带子虽然唔算好大,但系胜够鲜,唔错孜然葱爆牛肉,一上台时已晚有一阵阵孜然香味飘过来,好正! 牛肉完全唔硬,仲系好软身,大大块到最后仲有红豆沙同西瓜食红豆沙好好食,煮到好浓味,好食过岀面糖水铺煮嘅红豆沙本来想叫1蚊鸡食,可惜卖晒,下次再食

餐牌有劲多种款野食,仲有一本大餐牌!而且价钱唔贵

坐低无耐侍应就拎花生上来

腐乳炒通菜,呢个就正常野,通菜食落去仲系好爽口

,大大块

到最后仲有红豆沙同西瓜食

红豆沙好好食,煮到好浓味,好食过岀面糖水铺煮嘅红豆沙

本来想叫1蚊鸡食,可惜卖晒,下次再食