2022-09-08 55 浏览
今次大鼻钢牙嚟到荃湾咁近,冇藉口唔带佢去啦去到嘅时候发现门口已经有好多佢嘅摆设,连餐牌都因为主题而转咗,大鼻钢牙套餐会附送左佢嘅精品,唔同嘅套餐都配咗唔同嘅精品。分别有曲奇 透明杯 热饮杯 同木托盘,全部都好精致!Set A HK$ 169超级芝士夏威夷薄饼(9吋)+冻山下水果茶冻山下水果茶呢个套餐去配咗曲奇,本身想要set c仲会多咗个杯,但点知已经卖晒,唯有叫呢个setPizza好味道,个皮脆,而且啲芝士好拉丝,仲有我最钟意食嘅菠萝🍍 水果茶比较Fresh,而且真系有水果同大杯,我哋叫咗少甜饮落去真系唔会好甜,都OKChip&Dale主食咖哩蛋包饭连和牛汉堡 HK$ 138我话个饭似松鼠果,佢话佢咁好想像力都谂唔到要俾个叻我,明明人哋就真系咁样,唔使想像,二上面啲紫菜碎就系佢围住边既野,hahaChip&Dale开心小食拼盘 HK$ 138叫咗个B(明太子鸡翼) ,套餐仲仲送左我钟意嘅木托盘,正呀最爱吃明太子鸡翼,仲配咗啲薯条。呢个餐贵在咩,梗系有木托盘送啦,但系其实如果呢个价钱嚟讲一啲都唔贵,可以拎嚟打卡啦甜品套餐A士多啤梨法式多士 布丁&曲奇有人话法式多士系必食,味道系几好,个
今次大鼻钢牙嚟到荃湾咁近,冇藉口唔带佢去啦

Set A HK$ 169
超级芝士夏威夷薄饼(9吋)+冻山下水果茶冻山下水果茶

Chip&Dale主食
咖哩蛋包饭连和牛汉堡 HK$ 138

Chip&Dale开心小食拼盘 HK$ 138
叫咗个B(明太子鸡翼) ,套餐仲仲送左我钟意嘅木托盘,正呀

甜品套餐A
士多啤梨法式多士 布丁&曲奇
有人话法式多士系必食,味道系几好,个样仲有啲似树林𠮶啲木
仲送咗布甸同埋曲奇😍😍😍

甜品套餐B $
杂果酥皮挞+ 热洛神养颜茶
酥皮批食得出系新鲜水果,加埋洛神花茶够晒养颜,食完甜品解济一流

北海道蜜瓜配梳乎厘班戟 HK$ 139
佢嘅期间限定竟然系蜜瓜,本身想试去个蜜瓜雪糕但系得旺角有,今次喺荃湾就食唔到有啲可惜,所以食咗佢𠮶个蜜瓜班戟,一大件哈密瓜好足料,而且班戟都好疏附😇

茉香桃桃芝士奶盖 $40 微糖
超级建议要微糖,因为本身饮呢啲已经好肥千祈唔会饮咁甜。