2023-10-31
👧🏻😋👅🍽✨天伦之乐假日好去处 👨👩👧-5% Cafe🇭🇰 旺角弥敦道577号高氏大楼2楼BC号舖 🇭🇰-🏠 落地大玻璃weekend食返个brunch玩下board game劲chill, cafe好阔落环境好舒服, 可供应援/party包场活动; Set Menu有10个餐唔算多, 但burger, pasta, pizza都齐晒, 仲有多款饮品同精选蛋糕🏠 时间尚早唔算多客, 老板娘同我地倾下计先知新接手冇耐, 黎紧会加入儿童餐menu, 未正式开卖之前有幸试到老板娘请既肉酱薯蓉, 完全冇额外调味岩晒BB食, 大人细路都可以一齐食野啦!-🍔 5%黑松露手打牛肉芝士汉堡配薯条 $158💯手打牛肉超juicy仲好厚身, 本身有落少少黑椒seasoning更突出牛肉鲜味; 黑松露酱劲重手用牛肉好夹💯个包好厚身, 脆得黎好松化唔会硬; 薯条份量好多有少少香草吊味-🍝 红酒烩牛脷配意粉 $128✨牛脷采用舌芯位置好爽滑唔鞋口, 意粉酱比较似番茄汁酸酸地好开胃, 杂菜烩得好腍, 西芹甘笋都好甜!- 🍵 餐饮 套餐包括 冻饮加 $2💯冻荔枝红茶用冰粒blend过, 味道更均匀, 冰粒都变
天伦之乐假日好去处 👨👩👧
🍝
红酒烩牛脷配意粉 $128
🍵
餐饮 套餐包括 冻饮加 $2
💯冻荔枝红茶用冰粒blend过, 味道更均匀, 冰粒都变得细细粒冷冻效果更佳
💯热蜂蜜绿茶蜂蜜好重手够晒甜, 绿茶底完全唔涩好香
🥔
肉酱薯蓉 (儿童)
✨用美国焗薯口感更粉糯同好香薯仔味, 儿童适用既肉酱酸酸甜甜, 充满食材原味道, 食到lamlam脷