2023-03-09 782 浏览
天后健康滋味日式咖哩饭坐忘 Camper's📍天后电气道127号地舖➰位于天后站约10分钟路程嘅坐忘,系我其中一间Lunch嘅饭堂之选。✥猪软骨野菜咖哩饭 💲66 ⭐️4.2/5⭐️猪软骨份量十足,比手掌更大,入口即溶,软稔而味浓,非常惹味,仲有各种蔬菜配搭,饭底亦唔系普通白饭,加入左粟米粒及蕃薯粒,十分健康,配上日式咖哩汁,送饭一流。✥烤鸡野菜咖哩饭 💲60 ⭐️4.2/5⭐️烤鸡亦系皮脆内嫩,鸡扒已经切成几块,方便进食,调味上有少少日式胡麻酱味道,颇为滋味,而其他配料大致相同,同样十分健康美味。➿➿➿#坐忘#天后美食#hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodporn #852eats #hkiger#食好西 #相机食先 #香港美食#猪软骨野菜咖哩饭 #烤鸡野菜咖哩饭➿世上偶遇也是重遇,祝大家拼命无恙🫶🏻卖吓广告先,一个90后伪文青钟意食好西听好歌去旅行😋🎵✈️有兴趣睇更多好西好歌好玩推介,或者大家有好嘢Share嘅🥳请大家Follow下我IG,比D支持,多谢✨:@healoop.
天后健康滋味日式咖哩饭

➿➿➿
#坐忘
#食好西 #相机食先 #香港美食
#猪软骨野菜咖哩饭 #烤鸡野菜咖哩饭

世上偶遇也是重遇,祝大家拼命无恙🫶🏻
卖吓广告先,一个90后伪文青钟意食好西听好歌去旅行😋🎵✈️
有兴趣睇更多好西好歌好玩推介,或者大家有好嘢Share嘅🥳
请大家Follow下我IG,比D支持,多谢✨:@healoop.foodie

烤鸡野菜咖哩饭