朋友喺附近返工,之前过来同佢食lunch,选择咗一间两层高工业风嘅cafe,我哋选择坐上层,好在来得早,可以坐到面向落地玻璃嘅座位,里面空间几大,有啲好似办公室/学习嘅枱櫈,方便嚟呢度remote work 或学习嘅人!我哋点咗只限平日星期一至五午市(12:00-2:00pm)或Non-Peak hours 套餐午市套餐包括一杯50元或以下饮品或另可补人差额升级到其他饮品🍵HOT MATCHA LATTE $60(跟set加$10)😋饮后感:-因为我坐喺2楼,所以用纸杯装,估唔到纸杯装都有拉花,好有诚意,可惜拉花花咗少少-抹茶味重,味道唔太甜,好饮🍝韩式泡菜芝士千层面配肉酱 $115😋食后感:-好浓味嘅芝士千层面配肉酱,泡菜只有中间少部分,多肉酱,味道唔错👍🏻🥪BRIOCHE FRENCH TOAST $95奶油蛋卷法式吐司煎奶油蛋卷配焦糖杏仁馅料/混合浆果和开心果奶油😋食后感:-1客有两块,上面有焦糖同奶油,好少杏仁味,口感系先软后有层次感嘅脆,旁边有开酱可以点,几好味👍🏻

午市套餐包括一杯50元或以下饮品或
另可补人差额升级到其他饮品

😋饮后感:
-抹茶味重,味道唔太甜,好饮

🍝韩式泡菜芝士千层面配肉酱 $115
😋食后感: