餐厅: 八寶清湯腩
资讯:

2023-03-19 409 浏览
今日去咗天后见客,下昼就决定睇吓附近有咩快嘅嘢食,食完又要返去开会 就嚟咗呢一间八宝清汤腩试吓佢嘅牛腩午餐时段都好多人,最后都等咗两三张枱先入到去等紧嘅期间见到呢一间舖头最出名嘅系清汤腩,一坐低就叫咗碗清汤萝卜牛腩面嘢食好快就送到,清汤腩肉质都好软腍,份量都俾咗七至八件,切得都好厚身,唔会话比得太少牛腩都好有牛味,整体上都合格萝卜嗦满咗牛腩汁,煮得非常入味,咬落亦都唔会有渣,有三四大件,非常满足 面条嘅软硬度亦都适中,汤底都唔会有太咸嘅感觉
就嚟咗呢一间八宝清汤腩试吓佢嘅牛腩
午餐时段都好多人,最后都等咗两三张枱先入到去

牛腩都好有牛味,整体上都合格
面条嘅软硬度亦都适中,汤底都唔会有太咸嘅感觉
  • 清汤萝卜牛腩面