天后有一小店 门面装修好有特色门外正播放著店内的特色美食 ,相当吸引是日推介价钱合理餐牌制作精美真系好想每一款都叫晒嚟食日式餐厅名不虚传全部都系日风呢最想食嘅就系五色刺身每款都有三大件生蚝系来自日本兵库县, 肉身肥厚, 美味的海水加上蚝身的鲜甜味, 在口腔内散发著。。。 难怪兵库县的生蚝有 「海中牛奶」之美誉海胆色泽鲜明,鲜甜唔腥 ,入口即溶带子size大到。。。可以遮住我对眼味道鲜甜,吾醮酱油更能食到它的鲜味呢北海道牡丹虾, size真系唔细㗎,有成只筷子咁长 虾肉爽仲黏黏的,虾头有膏,好鲜甜,真系要食埋呀,咁先一啲都唔会浪费哦三文鱼梗系刺身嘅不二之选啦,必食肥瘦相间,入口滑滑的还是了这里的特色小食 ,鲣鱼肝芝士。鲣鱼嘅肝好细,好少,所以好矜贵㗎芝士加入咗先忌廉同埋牛乳混合而成, 有浓3嘅奶味,口感清淡 ,质感细致用紫菜包住 ,啖啖芝士混埋鲣鱼肝制成嘅酱汁 ,浓烈嘅咸鲜味喺口里面散发出嚟,送酒确系一流可能是小店嘅关系,所以服务特别殷勤街坊生意,所以食品同服务真的做得很好,值得我为浜滝写篇文推介俾大家
天后有一小店
门面装修好有特色

门外正播放著店内的特色美食 ,相当吸引

是日推介价钱合理

餐牌制作精美

真系好想每一款都叫晒嚟食

日式餐厅名不虚传全部都系日风呢

最想食嘅就系五色刺身
每款都有三大件

海胆色泽鲜明,鲜甜唔腥 ,入口即溶

带子size大到。。。可以遮住我对眼

味道鲜甜,吾醮酱油更能食到它的鲜味呢

北海道牡丹虾, size真系唔细㗎,有成只筷子咁长

三文鱼梗系刺身嘅不二之选啦,必食

肥瘦相间,入口滑滑的

还是了这里的特色小食 ,鲣鱼肝芝士。
鲣鱼嘅肝好细,好少,所以好矜贵㗎

可能是小店嘅关系,所以服务特别殷勤

• 鲣鱼肝芝士
  • 五色刺身