2024-01-09
限量生蚝 ($48 买一送一): 生蚝肥美饱满,大大只仲要买一送一 ,又平又抵食🤤绿茶鲜奶熊脆脆($68): 香浓嘅绿茶味,入口嫩滑鲜奶,加上可爱嘅熊仔,真系绝配😍红火龙佛手柑熊茶 ($68): 火龙果嘅鲜甜配柠檬嘅甘香,俾人一种好fresh嘅味觉冲击🥳玉子烧汁脆活海鳗 ($188): 鳗鱼好新鲜,仲系即叫即烧,烧到鳗鱼皮十分香脆,食落冇骨,啱晒鳗鱼爱好者🤩带子海胆青瓜卷 ($188): 带子口感十足,海胆十分鲜甜,一啲苦涩味都冇,同喺其他餐厅食嘅海胆好唔同,性格比好高😝熊之降临豆乳猪骨锅配M7澳洲和牛珍宝杂锦盘 ($338):呢个寿喜烧好特别,系加左豆乳落个猪骨汤底,本身觉得个配搭一般,食落估唔到系意想不到嘅好饮,配上M7澳洲和牛,肉质好鲜嫩,个性格比好高,食过返寻味,highly recommend 😌
熊之降临豆乳猪骨锅配M7澳洲和牛珍宝杂锦盘 ($338):