2021-07-03
武汉肺炎爆少咗,食得好食喇~ 今日嚟咗天后呢边食lunch~呢间16 shell之前食过几次,真系好好食,尤其是佢个黑蒜包,同d friend食完之后,佢地都念念不忘。。。。 今次响呢边食lunch, 唔驶谂就紧系食返呢间啦~ 冇得输呀!!!我地一行人,4大两细,分枱坐。。。。 鬼咩,武汉肺炎麻鬼烦, 搞到食饭都要隔住坐, 唔通叫两个B自己坐一枱咩。。。。。 我地今次有几个大食嘅, 乜都食,我地叫咗4 个lunch share~ 叫咗芫茜海蚬意大利面, 芫茜酥皮虾比萨批,西班牙黑毛猪鞍配炸薯蓉,西班牙海鲜饭。 当然,要加黑炭黑蒜包啦. 首先嚟嘅就系餐汤, 呢日系忌廉蟹肉汤,真系食到有唔少蟹肉, 正 个黑炭黑蒜包,冇得讲啦, 正到痴线,真系必叫!!!之后嚟个芫茜酥皮虾比萨批,满满嘅芫茜蓉铺晒响面,大大只虾,真系好食, 芫茜味都有, 唔会抢咗d虾味, 一个字:"好食"!!个芫茜海蚬意大利面又好足料,好多蚬,意粉andante, 煮得啱啱好, d蚬又好味,冇沙 黑毛猪鞍超浓肉味,咁厚都煎得咁淋, 外脆内软, 好掂!!! 个薯蓉都好好食, 好食过金拱门多多声,冇得顶!! ! 个西班牙海鲜饭都好
个芫茜海蚬意大利面又好足料,好多蚬,意粉andante, 煮得啱啱好, d蚬又好味,冇沙 黑毛猪鞍超浓肉味,咁厚都煎得咁淋, 外脆内软, 好掂!!! 个薯蓉都好好食, 好食过金拱门多多声,冇得顶!! ! 个西班牙海鲜饭都好好食, 好多海鲜, 大大只, 好好味,我地食落一d都唔觉得辣,但系d b食到有少少辣, 所以我地d大人可以食晒
呢间餐厅真系好食,service又好, 主动话我地知有bb凳,我地仲谂住呢d小店未必有, 都冇问佢地添~ 哥哥仔好细心呀~ 抵赞!
黑炭黑蒜包
黑炭黑蒜包