2011-10-02 523 浏览
LKF 条斜路既其中一间BAR. 人流极高, outdoor 永远都好好好多人是夜因为要hea 住等埋另一位友人, 于是就randomly 入左呢间既indoor.入到去先发现间BAR INDOOR 根本就小猫3,4只,比佢外貌欺骗左, 同outdoor 比系天壤之别空位多的是既indoor饮品方面:饮品选择不少,但并无特别之处 其中一样可取既系HAPPY HOUR 由8AM-9PM,比起knutsford 好好多Apple Martini ($45)同样系$45, 但apple martini 易入口好多. 吾会过甜仲cover 到阵酒味.好适合女仔饮Chocolate Martini ($45)造型讨好,但入口奇怪. 朱古力味欠奉, 无甜味之余,仲令到martini 阵味更强烈live band. 无谂过咁早就有得睇( 个阵7点都未到).不过可能因为我地坐到正一正咁对住佢地, 有少少嘈. 吾中意嘈的话,记得坐入小小但整体黎讲,气氛吾错,价钱合理. 不过好低效率,整杯MARTINI 都整左成半个中

空位多的是既indoor
饮品方面:饮品选择不少,但并无特别之处
APPLE MARTINI
Apple Martini ($45)
好适合女仔饮
CHOCOLATE MARTINI
Chocolate Martini ($45)

APPLE MARTINI