2016-07-24
同CHICKEN因为谂唔到食咩,所以去左间放题到食晏,虽然下午食放题好似有啲怪,但为左冇咁易肥同食多啲唔同野,CHICKEN唯有就范同我去食喇XD午市真系冇乜人,我地可以食得较轻松,又唔洗好似打仗咁狂落单,而且个个都系卡位,又唔洗同人迫黎迫去,虽然环境唔会话好大,但坐得舒服已经很好!饮品为自取,有CC系列,同埋芦荟饮品,而我就较偏好芦荟饮品。款式相比之下唔算好多,每一项都有大约8-10款,而我地都系每款食啲~放题少不了既刺身,我地嗌左三文鱼、鲍片、有头甜虾、荣螺、珍宝带子、北寄贝等等,三文鱼食落去好鲜甜,脂肪分布均匀,入口即溶既感觉~鲍片烟韧有口感,味道又够甜~荣螺爽口鲜味,珍宝带子软滑有口感,食完又再食呢~然后我地又嗌左几款寿司,火灸芝士玻璃虾寿司味道香甜,食落食少少黏黏既口感,黑松露三文鱼寿司味道唔错,松露味好香,而火炙三文鱼寿司入口即溶,充满油脂感。铁板炒银芽,食落去爽口多汁,带少少胡椒味,而且同埋豚肉一齐炒,炒得唔错。天妇罗,炸得一啲都唔油腻,食起上黎炸软,内里既虎虾依然KEEP住个温度,而且口感好弹口,唔会觉得油笠笠,炸粉控制得宜,推荐嗌多几只~金菇肥牛卷,烧得唔错,精髓就系
虽然下午食放题好似有啲怪,但为左冇咁易肥同食多啲唔同野,
CHICKEN唯有就范同我去食喇XD 午市真系冇乜人,我地可以食得较轻松,又唔洗好似打仗咁狂落单,
而且个个都系卡位,又唔洗同人迫黎迫去,虽然环境唔会话好大,但坐得舒服已经很好! 饮品为自取,有CC系列,同埋芦荟饮品,而我就较偏好芦荟饮品。 款式相比之下唔算好多,每一项都有大约8-10款,而我地都系每款食啲~
荣螺爽口鲜味,珍宝带子软滑有口感,食完又再食呢~