2019-09-16
明明有人话今日想食清啲,游尚说我一齐去食碗 #拉面🍜 先返屋企🤔 点知原来系诡计,想氹我一齐去 霸吗拉面 Bari-Uma 试吓佢哋 #期间限定 嘅 #天妇罗软壳蟹樱花虾汤拉面 🍜 就真😅 #小秘书 本着 #大无谓精神,有新嘢梗系要试试啦!听 #服务员 讲,佢哋呢个新口味嘅 #汤底 系加入 #虾油 #熬制而成 嘅,怪不得上枱嘅时候已经闻到阵阵 #浓虾汤 嘅 #鲜味 啦😋 而 #面底 比平时食开嘅 #拉面 幼身,口感唔错👍🏻 讲到呢度... 梗系唔少得主角 #天妇罗软壳蟹 啦... 估佢唔到外面𠮶层 #天妇罗炸浆 一啲都 #唔油腻,咬落去好清楚见到 #原只软壳蟹 喺里面,啖啖肉、好足料㖞🤩 好事成双!我哋又点会 #净食拉面 咁寡呢😅 我哋决定加碟 #鸡叉烧 嚟补充吓🥢 呢度嘅 #鸡叉烧 系用真正嘅 #鸡肉卷成,配埋金甜甜地嘅 #酱汁、#葱花 一齐食👍🏻 唔错呀!食饱饱出去埋单啦,#小秘书 先发近门口位置一有间搭建嘅 #面屋,客人可以围住间屋仔食面㗎👀 虽然唔知系假嘢,但系都几得意吖❤️ 等我下次都试吓先😉