2017-05-05
整体不错,但自己见到呢间系open rice 咁多好评,抱太大期望。店面算大,可以容纳好多枱,一入去位置尚算寛敞,但再入长廊的枱明显太密,望落比较太暗,似上楼cafe多d, 本身钟意光线充足,所以唔太like因为只有all day breakfast包咖啡,婆仔如我就紧系叫All day brwakfast入面的Egg Benedict, 本人去亲cafe店,如果有,就一定系点呢个。黎到个蛋尺寸有d细,但味道唔错,唔酸,而且个包烤的几好,唔会干澄澄,薯条都好食。虽然我点smoked salmon佢俾bacon我,但好彩我都ok bacon. 咖啡叫左杯Flat White,味道正常。老公点左和牛汉堡加1664 Blanc,系等得耐左d,味道ok.当日系红日假期,但负责传菜招呼客人的只有一位哥哥,仲见到位厨房拎野出黎的人叫佢快d转菜俾客。另有一位女员工唔知系咪早左到但冇员工休息室俾佢hea。佢就咁hea左系我隔离枱听歌玩电话,期间仲有d唔识做的客人叫佢去埋单,我见佢走去埋数机笃番张单出黎时面色唔系咁好睇....一路睇到尾的我感觉好怪异。总括而言呢间食物唔错,但环境同服务麻麻,应该唔会番去
总括而言呢间食物唔错,但环境同服务麻麻,应该唔会番去,留quota试其他新野好过