2024-04-02 38 浏览
少少嘅凉意又想打边炉了🤤米走鸡Deluxe性价比好高,平日去食又唔使等好耐😚今次就嚟到铜锣湾依间新分店啦!米走鸡Deluxe提供各式各样嘅火锅食材同汤底选择。其多元化嘅食材选择同丰富嘅口味,吸引咗唔少食客嚟试佢嘅火锅。豆卜是份量再多都不怕吃胖♥️木耳则带有独特的口感,清甜滋润、没齿难忘!澳洲顶级和牛封门柳一啲都唔韧~脂香四溢~蘸少少酱汁食已经好正🤤🤤蒜蓉卜卜蚬锅,卜卜蚬非常软嫩好好食😋服务员话可以先饮汤,估唔到汤清甜的,很好渴!Remarks: 餐厅内部为舒适宽敞,而且是简约雅致的装潢。整体而言,米走鸡Deluxe给我留下了极为良好的印象。食材的新鲜程度、口感的丰富多样性以及汤底的美味都让我感到满意。强烈推荐你来品尝哦!