依几日咁热🔥系时候食番杯雪糕🍨睇完相之后你可能会问🤔点解会𝟏次食𝟐个咁癫?😱因为新推出🎉拣唔到咪𝐖𝐡𝐲 𝐍𝐨𝐭 𝐁𝐎𝐓𝐇🤗女人食甜品就开心,身边朋友仔肯同你一齐疯狂就更开心👏🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•新推出既𝟏系列🌺春季日系甜品有𝟒款,其中𝟐款就系我今次食左既"雪糕类"🍨.▪和栗蒙布朗麻糬雪糕 ($68)依款系人气主打,有杯装🍨 • 自家制曲奇筒装🍦店家用天然香甜既🇯🇵熊本县球磨栗子🌰落单后📝店员会即场用特制机器将栗子蓉压出幼幼细致栗子丝🤎(栗子蒙布朗🌰𝐌𝐨𝐧𝐭𝐛𝐥𝐚𝐧𝐜)✨栗子丝下有自家制软麻糬粒 • 日本厚忌廉 • 雪糕✨.▪大福雪糕 ($58)用透明苹果盒装住🍎,仲有铲造型既匙更🥄大福饼皮由店家👨🏻‍🍳手工自家制既👩🏻‍🍳烟韧软糯,唔会干硬一𝐏𝐚𝐭粉🤍面头加埋士多啤梨,劲日式🍓✨入面包住日本直送厚忌廉 • 大大粒甜甜十胜红豆 • 雪糕✨.𝟐款都系配搭丰富,食落都有多重享受☺️雪糕球可自己拣口味,有日式草莓🤍 • 曲奇妙趣🍪 • 云呢拿🤍 • 浓朱古力🍫可拣。.而另外𝟐款新推出既甜品,可以系𝐃𝐢𝐬𝐩𝐥𝐚𝐲玻璃柜见到👀不过我今次冇食到
依几日咁热🔥系时候食番杯雪糕🍨
睇完相之后你可能会问🤔点解会𝟏次食𝟐个咁癫?😱
因为新推出🎉拣唔到咪𝐖𝐡𝐲 𝐍𝐨𝐭 𝐁𝐎𝐓𝐇🤗
女人食甜品就开心,身边朋友仔肯同你一齐疯狂就更开心👏🏻

新推出既𝟏系列🌺春季日系甜品有𝟒款,
其中𝟐款就系我今次食左既"雪糕类"🍨
▪和栗蒙布朗麻糬雪糕 ($68)
依款系人气主打,有杯装🍨 • 自家制曲奇筒装🍦
店家用天然香甜既🇯🇵熊本县球磨栗子🌰
落单后📝店员会即场用特制机器将栗子蓉压出幼幼细致栗子丝🤎
(栗子蒙布朗🌰𝐌𝐨𝐧𝐭𝐛𝐥𝐚𝐧𝐜)
✨栗子丝下有自家制软麻糬粒 • 日本厚忌廉 • 雪糕✨
和栗蒙布朗麻糬雪糕

▪大福雪糕 ($58)
用透明苹果盒装住🍎,仲有铲造型既匙更🥄
大福饼皮由店家👨🏻‍🍳手工自家制既👩🏻‍🍳
烟韧软糯,唔会干硬一𝐏𝐚𝐭粉🤍
面头加埋士多啤梨,劲日式🍓

𝟐款都系配搭丰富,食落都有多重享受☺️
而另外𝟐款新推出既甜品,可以系𝐃𝐢𝐬𝐩𝐥𝐚𝐲玻璃柜见到👀
不过我今次冇食到,下次食左先再同大家分享埋😂

▪麻糬鲜果挞 ($48)
𝟒款口味 : 伯爵茶无花果🫖 • 日式草莓🍓 • 熟成芒果🥭 • 黑朱古力🍫
▪日式浓蛋焦糖炖蛋 ($38)
𝟏𝟐生肖既高温陶瓷杯,食完仲可以𝐊𝐞𝐞𝐩番黎用🐭🐮🐯🐰