下午𝟙点左右去食 𝓵𝓾𝓷𝓬𝓱时间 唔洗排队就食得 可能多数人都系外卖挂要点左食物先可以入坐 ⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 赤小豆薏仁去湿茶 加购$𝟙𝟛虽然已经点左𝖇𝖇辣 但系怕辣都系叫定饮品好啲 除左去湿之外 仲可以去水肿 (✪ω✪)适合我呢个每日都话要减肥既人 赤小豆薏仁去湿茶系樽装 饮唔晒都可以攞返屋企 ୧(﹒︠ᴗ﹒︡)୨再浸泡过 可以饮到佢尽招牌两姊妹凉皮 bb辣$𝟛𝟛加肥肠$𝟙𝟛个汤汁有酸有辣 有些少甜 冻冻地好开胃 ど⁰̷̴͈꒨⁰̷̴͈う最后我饮晒啲汤 如果个汤多啲最更加满足啦$𝟙𝟛黎讲 个肥肠算多 个凉皮好大条 食既时候好爽好𝓺弹 ヾ(*´∀ ˋ*)ノ配料都算多 不过如果男仔食一定唔够饱( ˘•ω•˘ )啲位有啲迫 无位摆袋 店员好好比多张櫈我摆野 但要摆系后面(¯―¯٥)

要点左食物先可以入坐

⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰