2023-12-15
最近饭局比较多食西餐🍽️想转转口味食川菜🌶️🤭经过门口见到烤鱼好吸引😍二话不说就入去试试🤤呢间主打烤鱼,鸡煲,鱼片锅,大盆香锅及粉面套餐等码头烤鱼🐟🍲烤鱼🐟设有4种不同口味及可以自行选择辣度🌶️,今次汤底拣左老坛酸菜汤,小辣对我来讲唔算辣,但友人感觉岩岩好😂,鱼肉方面拣左海炉鱼,原条鱼表面烤至金黄,食落鲜嫩结实但有啲鱼骨,建议食的时候要小心,锅里有少量宽粉,莴荀,金菇,豆芽,莲藕片,豆卜及酸菜等配料好丰富,鱼肉沾满浓浓的汤汁十分惹味😋,食烤鱼同时可以一齐打边炉,另外追加几款配料,山水豆腐有豆花味食落好滑溜,土豆片,莴荀及鲜淮山片熟透后索尽汤汁精华好入味,鹌鹑蛋的蛋黄软绵,三角牛小排牛肉味都算重,而每次食烤鱼都会叫宽粉,食落非常烟韧,估唔到份量咁多,最后要好努力将全部食晒😂窈窕淑女大红袍🍹跟水果茶很类似,饮落好fresh君子好求四季春🍹饮到百香果味,仲有寒天有咬口,好清新解腻格雷蜜香苹果冰茶🍹食物方面唔错,但服务方面有待改善😂
想转转口味食川菜🌶️🤭
经过门口见到烤鱼好吸引😍
二话不说就入去试试🤤
呢间主打烤鱼,鸡煲,鱼片锅,大盆香锅及粉面套餐等
码头烤鱼🐟🍲
窈窕淑女大红袍🍹
跟水果茶很类似,饮落好fresh
君子好求四季春🍹
饮到百香果味,仲有寒天有咬口,好清新解腻
格雷蜜香苹果冰茶🍹
食物方面唔错,但服务方面有待改善😂