2024-10-07
见到有一蚊汤底椰子鸡锅或者麻辣锅选择同埋见到晚市有85折优惠, 觉得几抵食 价钱 可以就 去试下一去到唔使等位直接上楼上坐, 我哋拣咗$1椰子鸡锅,因为系两个人所以系半锅 有半只鸡 鸡肉望落几新鲜汤底嚟到好香椰子味 不过就唔系椰子水即场倒出嚟𠮶种 ,面头有啲白色嘅嘢浮起相信应该系椰油? 汤底都有红枣 杞子 粟米 同埋好多椰子片 汤底几甜饮左两碗我哋叫咗 芝士肠 紫菜响铃 炸鱼皮 安格斯牛肉 美国桶蚝 稻庭乌冬 同埋手打三色丸芝士肠 炸鱼皮 紫菜响铃 正常发挥 碟牛肉 淋得梨有咬口有牛味美国桶蚝大大粒有五粒好新鲜手打三色丸 都系新鲜不过其中一款系黑松露味几特别至于服务方面都系唔错嘅 有礼的不过可能佢哋当日系假期 佢哋人手唔系太足够 有一样食物 要追佢哋先至梨齐 可能佢哋厨房都比较忙 , 但我都明白的今时今日饮食业都唔能够请太多人手始终都会有成本折扣后埋单730, 价钱唔系平但系呢个质素都算对得住个价钱
芝士肠 炸鱼皮 紫菜响铃 正常发挥
碟牛肉 淋得梨有咬口有牛味