今日行开天水围天泽商场见到有一间装修得几靓几有风味嘅日本餐厅就决定入去试吓噜☺️因为我哋两个都拎住好多嘢 侍应好贴心咁帮我地安排左一个比较松动少少嘅位置☺️☺️店入面嘅装修好有日本风格 睇得出呢间餐厅落咗好多心机去布置☺️☺️一坐低就即刻睇餐牌 呢一间日本餐厅提供左好多唔同嘅日本料理 价钱都算几平 搞到我样样都想食添😝😝见OpenRice好多人都话依个牛肉火锅 所以我哋都唔执输😚份量好足够 又有菇粉丝豆腐娃娃菜我哋仲另外加咗个珍珠饭添😗😗加上系收起笑汤底甜甜地几好食而呢一个香菇汁茄子 味道都还可以 冬菇味都几突出 比较适合一啲唔钟意太浓味嘅人食☺️另外我哋仲带咗个刺身饭食 呢个系三文鱼三宝饭入边有三文鱼六片 北寄贝沙律黄金鱿鱼等等等 份量都几大 味道都算新鲜几好食☺️☺️特别系个黄金鱿鱼同埋北寄贝沙律 食完又想继续食 如果多啲就更好啦哈哈