2017-07-26 154 浏览
今晚同老公放工番到天水围揾餐厅食晚饭,醒起早前住天水围既朋友仔话天耀商场翻新后开左间几好既日本料理餐厅,于是同老公一齐去试下。由于我地番到去都系7点左右时间尚早,所以好快就坐低准备开餐啦😋餐厅装修几简洁新净,坐位都算几宽落舒适提供既食物种类都好多元化,有丼,刺身,拉面都有😆👍🏻 价钱都抵食,特别系鱼生丼睇openrice知道有隐藏版既韩国马粪海胆,而$78咁抵食,钟意海胆既我当然吾会错过啦😁海胆饱满块块分明有光泽,好新鲜好甘甜👍🏻连平时吾太好海胆既老公都赞话几甘甜😋烧牛舌--一放上台就闻到一阵烧牛舌既香味,啱烧好仲热辣辣好新鲜,肉质好厚身同吾韧👍🏻😋之前系第二度未食过咁厚身既牛舌😆老公好快就ko左大半碟🙈🙈🙈 刺身丼饭,美人丼($128)--用料好丰富,刺身新鲜有油脂甘香😋特别系吞拿鱼同三文鱼,油脂分布平均特选寿司盛--寿司质素都吾错,新鲜得来,卖相都掂👍🏻老公都赞话质素几好,而且价钱好合理,下次值得再来,可食其他热食👍🏻👍🏻😆😆另外,员工态度都好有礼貌,加茶都加得好勤快👍🏻☺️ 天水围终于有一间高质素既日本料理食,吾使特登走去第二度食了👏🏻

餐厅装修几简洁新净,坐位都算几宽落舒适

烧牛舌

特选寿司盛--寿司质素都吾错,新鲜得来,卖相都掂👍🏻

烧牛舌