2021-06-04
喺餐厅远处已见到好多人等外卖自取,睇嚟好受街坊欢迎,幸好当日唔洗点排队就入得去 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 入到去环境好有日本居酒屋感觉,加上客人众多,气氛超好的~~~🏮见到两边有不少独立卡位座位,劲正,好啱同朋友聚会食饭,装饰仲好有feel~ 可以打卡。虽然同友人坐非卡位,都一样坐得舒服。▧ 极上寿司盛合 (季节寿司9件,卷物3件,厚烧玉子1件)啱哂选择困难症嘅我,一次过可以食到好多款唔同寿司🍣 整体鱼生都新鲜,惊喜地仲有海胆寿司,非常鲜甜。▧ 千叶鸟丼 (千叶鸟特选大大粒鱼生饭)鱼生份量感觉比饭份量更多( ´▽`) 鱼生种类好多,当中嘅碎蒽拖罗同马粪海胆好新鲜鲜甜,满足。▧ 烧多春鱼为咗𩠌啤酒叫,即叫即烧,烧得啱啱好,好香口。▧ Kirin Ichiban 麒麟一番榨 日本啤酒$58 500ml超大杯( ´▽`) 爽!▧ 整体来说,环境,食物都好不错嘅日本餐厅,仲有不得不赞餐厅侍应们嘅服务态度都好好。
▧ 极上寿司盛合 (季节寿司9件,卷物3件,厚烧玉子1件)
▧ 千叶鸟丼 (千叶鸟特选大大粒鱼生饭)
▧ 烧多春鱼
为咗𩠌啤酒叫,即叫即烧,烧得啱啱好,好香口。
▧ Kirin Ichiban 麒麟一番榨 日本啤酒
$58 500ml超大杯( ´▽`) 爽!