2021-12-29 426 浏览
最近去呢间喺 T Town嘅新 cafe,装修简单清新,加上都几高嘅楼底,环境好开扬舒适。食物种类都算多,burger、焗薯、意粉、饭都有,试咗牛油果鸡肉 burger 同韩式甜辣炸鸡,burger 个包好松软,鸡扒都好够味,牛油果就本身无咩味,不过整体唔太腻都唔错!炸鸡嘅甜辣酱好好味!唔算太辣,不过小朋友就未必啱。最钟意佢哋嘅 espresso tonic!由于有选择困难症就拣晒两款口味甜橙咖啡汤力有鲜明橙甜味,令成杯咖啡汤力好易入口,甜同espresso嘅味好夹,配炸鸡一流!花香咖啡汤力呢,就相对无咁甜,以香味为主,最啱钟意清清地唔嗜甜嘅朋友。我试完之后都系两款都好钟意

牛油果烧鸡汉堡
甜橙咖啡汤力