2023-04-13
上去朋友屋企之前买左d面包同甜品上去佢屋企探佢🤣买左以下野食比大家参考Mini Apple eden $56一个青色苹果造型,外层系青苹果薄脆既朱古力,入面原来好有层次,用香茅煮左既苹果肉粒,中和返苹果既酸味、cream 夹埋一齐食 好有口感 而cream同朱古力甜味唔系死甜😆甜度刚刚好热情可丽露$56呢款外层系朱古力,入面有海绵,同朱古力味道既cream,内外夹埋一齐食 有浓郁既朱古力味😆钟意食朱古力既甜品唔好错过呀👍🏻牛角酥$16外层系搽左d蜜糖,所以会见到光滑既表面🧏🏻♀️食落好香牛油味,每个接驳口都会见到有一层层🧏🏻♀️size同我手掌咁大只😆女仔食一个都够晒饱原味吐司 (4片)$11有阵阵的牛奶味,软绵绵 配果jam就最fit抹茶麻薯红豆贝果$19搣开后好明显见到麻糬同红豆 开心果牛角巻$29呢个好邪恶 咬开后 入面好多开心果酱 再加面包酥脆既口感
Mini Apple eden $56
热情可丽露$56
牛角酥$16
原味吐司 (4片)$11
有阵阵的牛奶味,软绵绵 配果jam就最fit
抹茶麻薯红豆贝果$19
搣开后好明显见到麻糬同红豆