2021-11-21
椒盐鲜鱿好脆口!真系可以试下叫呢个!食落去有种新鲜既感觉😂唔似系死左好耐既鲜鱿😹😹好味😚炸粉唔会太厚我会觉得岩岩好,炸粉同埋鲜鱿嘅比例啱啱好🤣同埋见到Menu有个like,应该都系招牌就唔会差得去边🤣再望下附近嘅食客都有叫呢个菜🤣🤣真心可以叫呢个🤩沙嗲蟹煲入边有两只超大嘅蟹!入边有劲多肉,呢个真系估唔到😂连蟹脚都有系肥美,一搣开都可以轻易食到!另外蟹煲入边都会有粉丝同埋少量芽菜,因为佢一路浸住啲汁,劲入味!但系会建议粉丝要尽快食,唔系佢会就会变成嚿嚿,虽然会影响外观但系佢嘅内涵依然都喺度🤣蒜蓉蒸扇贝一共有5只扇贝!同样都系会有蒜蓉粉丝,即系同平时食嘅都系一样🤣🤣钟意食扇贝嘅朋友应该都好中意!粟米羹+蒜蓉炒生菜(送既)粟米羹嘅味道都唔错,有一大碗可以share,算得上系真材实料🤣味道适中,唔会太咸亦都唔会太淡。蒜蓉炒生菜都系平时食到𠮶只味道🤣菜都系新鲜嘅!都系深绿色!底下𠮶啲都系一样!😂因为有附送菜,咁就唔使再单点🤣又可以悭返一个𩠌嘅位😂😂😂我哋拣咗三个𩠌$248!有劲多地道小炒可以选择😚再加上有附送一个粟米羹同埋菜,即系最后我哋两个人就食咗五样嘢😳🤣但系都食得晒😹😹😹仲要免收+1😂另外
沙嗲蟹煲
蒜蓉蒸扇贝
粟米羹+蒜蓉炒生菜(送既)
我哋拣咗三个𩠌$248!有劲多地道小炒可以选择😚再加上有附送一个粟米羹同埋菜,即系最后我哋两个人就食咗五样嘢😳🤣但系都食得晒😹😹😹仲要免收+1😂另外,个景真系冇得输! 我哋拣咗系接近傍晚嘅时候就入咗去坐,大概佢五点几就已经坐紧!唔好以为太早!因为我哋之前上网check过,呢几日嘅日落都会系早啲😂所以可以睇住日落食饭都几chill 🤣如果之后想睇住日落食饭!真系要早少少去啦😚仲要一开始𠮶阵,staff 都已经同我哋讲话可以坐出面睇住日落食饭,真心觉得唔错🤣𠮶阵一路影相一路食饭,眼见个场开始爆爆地,就觉得我哋嘅选择冇错,就系嚟咗呢一间食饭🤣