2022-06-29 188 浏览
以前响将军澳𠮶度返工, 今日送咗阿仔返学就去宝林𠮶边行下, 行到去宝琳市场, 入到去就发现1861小店,就决定试下☺️餐厅内有小櫈可供客人坐响度使用,见burger好吸引就坐响度落order,老板好好甘推介我用app落订,有9折,而新用户仲有几张20 元cuopon,手机落单真系好方便餐厅劲大张menu 而且又有好丰富嘅相,每个burger 都好想试,但就得我自己一个😅等紧老板整既时候,其实好写意, 老板播住啲广东歌, 其实有咗阿仔之后,真系好难可以有一个时间听歌同埋自己去抖下🤧前菜: 辣汁烟三文鱼 68元夏天食呢一个嘅辣汁烟三文鱼个配搭好清新, 辣得呢系酸酸甜甜嘅辣, 初时我以为一条条𠮶啲系鱿鱼,原来系洋葱,洋葱有好爽口,而且份量好够,一个人食实在太多🤣主菜:皇帝汉堡餐128至尊鹅肝手打牛肉汉堡, 气炸薯条,饮品老板劲细心,比定手套😁气炸薯条:唔油腻,脆同香口,用气炸会好过用油,食到最尾仲系脆,蕃薯同薯仔一齐食,其实好健康,唔会甘肥,有蕃薯条顶住,无甘济😅至尊鹅肝手打牛肉汉堡:一见到个burger 好开心,汉堡包皮系粉红色💖劲少女心😍🥰 老板话嘅粉红色,全部都系食用色素系健康嘅。而且个

前菜: 辣汁烟三文鱼 68元

主菜:皇帝汉堡餐128
至尊鹅肝手打牛肉汉堡, 气炸薯条,饮品

老板劲细心,比定手套😁

而且个包系老板自己亲自整 ,唔怪之得我咬落去个面包皮,一食就知系烘过既,面包上既芝麻应该系炒过,食到好香口。
鹅肝味劲香,留响口既味好浓,而且入口即溶,个牛肉都应系亲手打,有咬口煎得劲juicy
生菜蕃茄fresh爽甜

个包有一只手掌甘厚,鹅肝,牛肉都好厚

个蕃茄酱都应该系自已整,个汁好浓茄味,而且有落到香草

burger 性价比劲高,老板用心制作,健康之选👍

• 辣汁烟三文鱼
  • 鹅肝手打牛肉汉堡