2023-04-28
2人餐($299)🔸丸饺拼盘(各2粒)🔸五彩鲜蔬盘(细)🔸 老锅秘制麻辣锅/老饕酸菜白肉锅/美人锅/养生锅🔸雪花肥牛/美国梅花猪肉/嘉美农场鸡肉🔸白饭/米线▫️ 丸饺拼盘👉🏻牛丸、鱼皮饺、墨鱼丸同蛋饺各两粒,头两样正常发挥,墨鱼丸比起平时食到嘅更加弹牙,蛋饺好香蛋味😋⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 五彩鲜蔬盘👉🏻有娃娃菜、唐蒿、生菜、金菇同冬菇,全部都好新鲜,虽然系S Size,但系份量一啲都唔少!⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 养生锅👉🏻 汤底好重药材同人参味,味道都几浓,同埋感觉真系好养生😂配料仲有大量豆腐,栗米同菇,超级丰富,重点系佢唔会咸,所以可以当汤咁饮☺️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 雪花肥牛👉🏻 本身以为份量唔算多,点知佢一个卷入面包住咗另一块牛,但因为包得好靓完全唔发觉,打开好有惊喜😆肥牛肉质鲜嫩,牛味好重,油脂分布平均😋⭐️⭐️⭐️⭐️——————环境:天花布满天灯做装饰,充满台式古早味,好有特色🏮.评分:8/10.平圴消费:~$150
🔸丸饺拼盘(各2粒)
🔸五彩鲜蔬盘(细)
🔸 老锅秘制麻辣锅/老饕酸菜白肉锅/美人锅/养生锅
🔸雪花肥牛/美国梅花猪肉/嘉美农场鸡肉
🔸白饭/米线
▫️ 丸饺拼盘
▫️ 五彩鲜蔬盘
▫️ 养生锅
▫️ 雪花肥牛
——————
环境:天花布满天灯做装饰,充满台式古早味,好有特色🏮
评分:8/10
平圴消费:~$150