2020-03-26
虽然疫情严峻,但都系要医肚。行经北角,好不容易揾到间同路餐厅,肯定要试吓。整体来讲,餐厅嘅出品品质唔错,拉面都几好味,加上干净整洁,重要系抗疫措施都唔错,好值得支持,非常推荐。一坐低,首先每人派一包湿纸巾清洁,防疫措施做得唔错。小龙虾蟹子沙律紫菜系用嚟包住蟹子沙律食嘅,沙律调得好好味,用紫菜夹住食,开胃又好玩豚骨汤面朋友点嘅,我试咗啖汤,好醇滑,猪骨味好香虾味噌豚骨汤面呢个系我点嘅,豚骨汤底加咗味噌同埋虾,更加浓味,同埋有鲜味,我更加钟意呢个。日本叉烧系属于偏瘦嘅叉烧,肉质都几嫩,唔会鞋。而温泉蛋真系好好味,半熟嘅状态,加上入味,正煎饺子系白菜馅嘅饺子,一面有微微㶶,煎得啱啱好自行调制隐藏口味,有辣芽菜、蒜蓉、七味粉等等,哩啲调味料俾大家去调配钟意嘅口味,餐厅都有贴住介绍可以点整,可以调配独一无二嘅钟意嘅口味
整体来讲,餐厅嘅出品品质唔错,拉面都几好味,加上干净整洁,重要系抗疫措施都唔错,好值得支持,非常推荐。 一坐低,首先每人派一包湿纸巾清洁,防疫措施做得唔错。
朋友点嘅,我试咗啖汤,好醇滑,猪骨味好香
系白菜馅嘅饺子,一面有微微㶶,煎得啱啱好 自行调制隐藏口味,有辣芽菜、蒜蓉、七味粉等等,哩啲调味料俾大家去调配钟意嘅口味,餐厅都有贴住介绍可以点整,可以调配独一无二嘅钟意嘅口味