2024-08-19
过去曾经喺天后嘅天空虎啸有过一次难忘嘅海鲜火锅体验,呢次带埋朋友三五成群,再度冲去体验佢嘅阿拉斯加长脚蟹龙虾海鲜蒸气刺身套餐$888同龙虾汤蒸蛋配蟹肉☺️开嚟最先就黎个阿拉斯加长脚蟹同龙虾种类繁多,色泽诱人,粒粒晶莹剔透。每口都有足够嘅海鲜味,随口搭配新鲜平衡嘅清蒸,真系食到满足😌开嚟最先就黎个阿拉斯加长脚蟹同龙虾种类繁多,色泽诱人,粒粒晶莹剔透。每口都有足够嘅海鲜味,随口搭配新鲜平衡嘅清蒸,真系食到满足🤗接住就试下龙虾汤蒸蛋配蟹肉呢个汤蒸蛋一试成主题,细软嘅蛋白同蚬稚到嘅蟹肉,再融合落口嘅龙虾汤,无比美味🤤特选嘅法国蓝龙虾米品尝半只法国蓝龙虾,份量十足,肉质弹嫩,原汁原味,每一口都系一个惊喜,新鲜嘅味道直接溶入口中,真系无得输😍😍讲新鲜,点可以少得阿拉斯加长脚蟹*洁白嘅肉味道优质并浑厚,无需任何调味,只非常嘅鲜甜,加佢嘅火候掌握得刚刚好,一试即知,简直系冠绝一切😀😀最后就系我最期待嘅苏格兰刺身带子*香香滑滑嘅带子,有种令人忍不住尖叫嘅口感,加佢酱料特制,配合海草同西京味噌,味道一流,完全超越我对美食嘅想像☺️同时,别忘咗呢个鱼饭粒:一夜干石特鱼!原始日本风味,质感紧实,食入口,每一口都令
开嚟最先就黎个阿拉斯加长脚蟹同龙虾
开嚟最先就黎个阿拉斯加长脚蟹同龙虾
接住就试下龙虾汤蒸蛋配蟹肉
特选嘅法国蓝龙虾米
讲新鲜,点可以少得阿拉斯加长脚蟹*
最后就系我最期待嘅苏格兰刺身带子*
同时,别忘咗呢个鱼饭粒:一夜干石特鱼!原始日本风味,质感紧实,食入口,每一口都令人回味无穷总之,天空虎啸嘅食物质量无得弹,价钱相宜。如果你未嚟过,就真系要试次啦!一定会再来另一次,再一次,再再一次😃😃😃