今晚放工之后嚟到天后嘅《天空虎啸》呢间蒸气海鲜火锅餐厅,一入到来就感受到佢哋嘅高大上氛围,感觉都好舒适😜。呢度嘅装潢好靓,环境干净,光线明亮,令我哋即刻心情好起来😎。听讲佢哋嘅蒸气海鲜火锅超正,真系唔试唔得!呢个真阿拉斯加长脚蟹海鲜蒸气刺身套餐真系食得好满足!🔸阿拉斯加长脚蟹鲜甜多汁,蒸完之后肉质滑溜,口感非常好。配埋其他海鲜,啖啖系幸福。🔸 芝士樱花虾鲍鱼 🧀🦑鲍鱼鲜嫩弹牙,配上芝士同樱花虾嘅香味,味道独特,一口咬落去多层次嘅享受,真系令人回味无穷。🔸 苹果汁(熊仔冰) 🍏🐻呢杯苹果汁配上可爱嘅熊仔冰,真系好受欢迎,唔单止味道清爽甘甜,而且望住都觉得好开心。🔸 阿拉斯加长脚蟹(每2位半只)🦀每两位客人都可以享用半只阿拉斯加长脚蟹,真系好豪华,同朋友分享系最好不过啦!🔸 鲜北海道北寄贝 🦪北海道北寄贝肉质爽脆,鲜甜可口,新鲜度一流,蒸完之后更加丰富咗佢嘅鲜香。🔸 龙虾汤蒸蛋配蟹肉 🦞🍳龙虾汤蒸蛋好滑溜,再加埋蟹肉,味道浓郁,简直系暖胃又美味。整个晚餐真系食得超满足,天空虎啸嘅蒸气海鲜火锅真系超推介!肚子填满晒,同朋友都笑容满面。你都快D嚟试试啦,保证你会爱上呢度嘅美食!🍲👍🏻

呢个真阿拉斯加长脚蟹海鲜蒸气刺身套餐真系食得好满足!

🔸 芝士樱花虾鲍鱼 🧀🦑

🔸 苹果汁(熊仔冰) 🍏🐻
🔸 阿拉斯加长脚蟹(每2位半只)🦀
🔸 鲜北海道北寄贝 🦪

🔸 龙虾汤蒸蛋配蟹肉 🦞🍳
龙虾汤蒸蛋好滑溜,再加埋蟹肉,味道浓郁,简直系暖胃又美味。