2024-10-14
寻日约咗姐妹们去天后𠮶边行街,行完街个个都好饿啦。朋友就推荐咗呢间【天空虎啸】嚟享用美食。餐厅装修风格好独特,真系有高级感😍。因为餐厅喺26楼,一望出去就系迷人嘅景色🤩,我同姐妹们都影咗唔少靓相😍。阿拉斯加长脚蟹龙虾海鲜蒸气刺身套餐 ,一睇Menu就知道好抵食🤩。刺身头盘里面每一款海鲜都好新鲜爽口,食落真系唇齿留香🤤🤤。阿拉斯加长脚蟹🦀新鲜质素一流,爽口鲜甜,简直系海鲜控嘅福音啊!鲜北海道北寄贝味道超级鲜甜,肉质娇嫩爽滑,吸收咗精华嘅汤汁,好味到不得了。龙虾汤蒸蛋配蟹肉蟹肉本身已经好新鲜,自带香甜,再加埋蒸蛋同龙虾汤,呢个组合真系好惊艳😍芝士樱花虾鲍鱼鲍鱼嘅鲜甜再加埋满满嘅芝士,提升咗成个味觉享受,真系好好味啊!大家一定要嚟试吓呢度嘅美食!用餐过后你会感受到呢度嘅美味!呢度好适合带埋家人朋友嚟聚餐,新鲜嘅食材、丰富嘅菜品,加上价钱公道,真系物超所值!
阿拉斯加长脚蟹🦀
新鲜质素一流,爽口鲜甜,简直系海鲜控嘅福音啊!
鲜北海道北寄贝
龙虾汤蒸蛋配蟹肉