2024-05-31
今日趁住出发去旅行之前上嚟饮杯嘢✈️人流唔系好多落地玻璃加上镜面嘅设计都好开扬好有空间感🗺️呢度嘅好处系居高临下望下个香港机场🛫 虽然今日天色唔系好靓但系静静地都好舒服🩵 原来信用卡除咗Cocktail之外仲可以换一个餐🥹 份量几丰富而且配野饮 上机前Chill下觉得绝对合格☺️⭐️ Cocktail 🍸本身谂住饮信用卡嘅期间限定Cocktail 💜一杯用左蕃茄做主题加上Gin🍅 独特但口味唔会太难接受好清爽☘️ 另外一杯嘅Welcome Drink就芒果味比较重🥭 酸酸甜甜有夏日感觉🌤️⭐️ Superfood Homemade Muesli 🥛早餐时间就比较轻便食个Muesli🍐果干配上果仁食到新鲜生果都算有诚意🍉 Croffle就偏硬唔系我杯茶😅⭐️ Signature Iced Perfume Lemon Tea 🍋比较独特嘅仲有佢嘅香水柠檬茶🍵有特色香气而且有种回甘嘅味道🫖唔特别加糖都唔错
⭐️ Cocktail 🍸