2022-10-20 173 浏览
太古Apita装修后,其中一间新进驻既餐厅就系Sensu,之前系荃湾食过佢既tea set,真系觉得麻麻,今次见咁近就卑多次机会佢太古店以camping 作主题,全店以木系为主调,简约设计,座位都算多So Good个颜色好梦幻,入面有Greek yorgurt,椰子水,荔枝糖浆,青柠汁,同埋令到成杯变左蓝色既Blue Curaro,杯边撒左d红色酸粉,整杯酸酸甜甜,椰子水味道亦都好出,出乎意料地好饮杂锦海鲜旋风蛋包饭配忌廉汁个卖相不错,但个旋风蛋我就觉得唔够滑,比较实,入面系有味既炒饭,略嫌咸左少少,忌廉汁我觉得杰左d, 整体一般焗黑松露野菌薄饼面包多士上面加上大量芝士,仲有野菌,真系好似食紧pizza咁,味道不错蔚蓝星球星球以白朱古力制成,有个🔨卑你扑烂佢,入面有d抹茶曲奇碎、cream、寒天、蓝莓和士多啤梨,又系出乎意料几好食㖞食物比想像中好,环境亦都算不错,上餐速度都好快,排一阵就有位,想食个快饭都系唔错既选择

杂锦海鲜旋风蛋包饭配忌廉汁

焗黑松露野菌薄饼面包