呢日懒煮饭同屋企人出去吃,呢间周末都多人。见到太古几间餐厅宜家推广夏祭限定活动,而系烧肉放题炎舞家🔥惠顾任何放题之顾客,均可享夏祭限定『炎夏日特饮』 免费无限任饮◝꒰´꒳`∗꒱◟系原条雪条❗️有哈密瓜/士多啤梨味雪条🍈🍓配上梳打,够晒Refresh🍧🧊✼••┈┈┈┈••••┈┈┈┈••✼ 【🎪 夏日祭りx 祭典小食 $38/一款 】🍠大学芋🍅福冈番茄蜜糖渍🍢MEGA大葱鸡肉串 ⚡️🍢MEGA大葱豚肉串🍢MEGA大葱鸡肉 🍢唐扬鱿鱼圈伴双色蛋黄酱餐厅款色都是好正宗日本祭典小食🥹💕✨️餐厅有日式小灯笼装饰🎇,由鸡肉串到日式甜酱油团子都有🤤用小船装住,够晒气氛💡尤其推介大葱鸡肉串同大学芋🖤大条+烧得香🙌🏻系摊位先食到既个种味🕶✼••┈┈┈┈••✼ 【🥓美国烧肉放题 假日$318/人 】黎得日式烧肉店,当然要食烧肉啦🤤呢次我地叫左B set已经够多选择,私心推介:🥢海产:青口,蚝🦪,虎虾🦐油甘鱼 encore几次都是新鲜大只!🥢牛肉:牛舌必须试😚🤟🏻事前已经有盐酱调味,有厚度+入口软够juicy,我系钟意烧到有网格纹,实测表示烧耐都唔会硬 比得上日本烧肉店❗️牛板腱同牛小排都好不错🥢免治鸡肉串:自己烧
呢日懒煮饭同屋企人出去吃,呢间周末都多人。
夏日特饮

🍢MEGA大葱鸡肉
🍢唐扬鱿鱼圈伴双色蛋黄酱

✼••┈┈┈┈••✼
【🥓美国烧肉放题 假日$318/人 】

黎得日式烧肉店,当然要食烧肉啦🤤
呢次我地叫左B set已经够多选择,私心推介:

🥢免治鸡肉串:自己烧够晒香😏一条啖啖肉,系相对低卡选择唷

🥢和风沙律:#kurin沙律地图 大赞沙律!份量足够而且系新鲜,用柚子酱油酸酸甜甜够开胃。叫买低卡路里的腌淮山,屋企人表示好好味🥸

❗️任饮🍻❗️『炎夏日特饮』
期间限定+有得跟放题免费饮,当然试试🥸雪糕同梳打味道好夹,尤其烧肉难免热,咬一口串烧,再饮下雪糕梳打真系够晒夏日feel🤤🎆推介🍓味!(供应时间: 15:00后)

餐厅最后会跟Häagen-Dazs 朱古力味同士多啤梨味雪糕😏完美nice weekend啦

✼••┈┈┈┈••✼
P.s.见到之前有人表示餐厅服务差,我自己亲身去完,觉得店员对每一台服务都好有礼貌。当日夜晚几乎满座,但QR落单后上得非常快+收碟快手🤭环境空间大+干净+食物好味+播日本bgm够feel🤣完全唔伏~去得过❗️
牛舌
夏日特饮