2023-03-30
好耐冇嚟太古食嘢记得以前住系附近成日帮衬嘅Quattro's Kitchen原来搬咗舖位,环境宽敞装修好舒适。今日就同朋友嚟到叹番个下午茶☕️牛油果龙虾牛角包配沙律薯条🥑🦞🥗🍟原个香软嘅牛油果, 加上新鲜嘅龙虾肉,再配上蕃茄沙律菜,呢个配搭好健康~ 配上香脆嘅牛角包,层次感十足, 配菜仲有炸脆嘅薯条和沙律菜,好丰富喔~蕃茄水牛芝士薄饼🍕上枱时仲系热辣辣,成个薄饼都有新鲜美味嘅蕃茄,感觉好清新,再加上水牛芝士同薄脆底pizza,好快就食晒成个批🤭鲜苺窝夫配雪糕🍨系我最爱既窝夫雪糕,果然冇令我失望!窝夫焗到香脆,加埋咖啡酱,重点加埋香滑滑朱古力既雪糕~满满的幸福感❤️喂喺边?饮品方面,我哋嗌咗热情果热茶🫖同冻mocha,同样都好味☺️😊Quattro's Kitchen (太古)📍太古康山道1-2号康怡广场南座AEON *3楼 L301 号舖
原来搬咗舖位,环境宽敞装修好舒适。
今日就同朋友嚟到叹番个下午茶☕️
牛油果龙虾牛角包配沙律薯条🥑🦞🥗🍟
蕃茄水牛芝士薄饼🍕
鲜苺窝夫配雪糕🍨
系我最爱既窝夫雪糕,果然冇令我失望!
Quattro's Kitchen (太古)