招聘中
最高可达 $18,000
最高可达 $21,000
最高可达 $18,000
月薪 (面议)
更多好工 (5)
餐厅: alfafa (康怡廣場北座)
资讯:

身为九龙人嘅我,平日好少去港岛区行,不过早排就去咗康怡兜个圈,过往嚟呢到见到呢间餐厅已经想试,今次终于食到了!由于食肆限咗入座人数,所以下午茶时段排长龙,等咗半个钟左右先入得。#公司三文治配薯条 $62 评分:8.5/10———————————呢个价钱嚟讲份量就真系好少,虽然见到系切开咗四份三文治,但系其实佢只系用咗两块方包🙁里面夹咗生菜、新鲜蕃茄、鸡蛋等等,味道不过不失;薯条新鲜炸起,唔㶶,每条都够晒长,几好食。#烤鸡有机蘑菇天使面 $62 评分:4/10———————————系我太天真,我竟然以为$62可以食到半边烤鸡,所以到碟嘢上枱时就同想像中有好大落差,原来系鸡胸肉条,哈哈。虽然唔系我幻想嘅嘢,但系谂住味道都OK,点知食落一啲烤焗味都无,朋友试完仲话同白烚一样,好失望!店名:alfafahk 地址:康怡广场北座M楼M2舖

公司三文治配薯条

#公司三文治配薯条 $62