2019-08-09 464 浏览
Small mui我总共黎食过四次,近呢两次真系觉得好有水准!今次请家人食晚饭,佢哋都大赞呢-虾膏炒饭-听个名,系咪觉得会好重味?原来系可以做到香而唔太过咸。米饭炒到好有镬气,粒粒分明。饭上有几片腊肠,同香港腊肠唔同味,煎到超香口,满满的甘香和油脂,𩠌饭好正-杂菜粉丝煲-杂菜种类丰富,炒得好香!粉丝弹牙,沾满酱汁,太好食了!份量亦算多。-泰式去骨卤水猪手-煮得好腍,但唔会腍到烂。超级入味,去埋骨,啖啖肉~~ 妈妈最欣赏呢道菜式!-冬荫功鸡翼-冬荫功香料味渗透鸡肉,外皮脆卜卜,既惹味,又香口!单骨亦方便进食。-朱古力奶茶-泰式奶茶加朱古力,入面有啲凉粉咁既物体,个人觉得怪怪地...呢间餐厅坐得舒服,服务周到,食物有水准!系太古区内少有既高质泰菜

-虾膏炒饭-

-杂菜粉丝煲-

-泰式去骨卤水猪手-

-冬荫功鸡翼-
冬荫功香料味渗透鸡肉,外皮脆卜卜,既惹味,又香口!
单骨亦方便进食。

-朱古力奶茶-

2019-07-30