我帮衬了这间寿司店, 我谂都有十年, 店内的职员好亲切, 挂住佢地呀!!!! 大家识左咁耐, 需然只系点头之交, 店子突然间结束左, 真系不敢相信, 平日见客以云来, 真系谂都无谂过会结业, 以后都唔知再会唔会有机会见面 啦!!!我啦!! 姐姐啦!!! 同妈妈都好钟意去这间店吃寿司,特别爱吃肥三文鱼, 佢的三文鱼特别有鱼味,又新鲜, 生蚝手卷亦系我的至爱, 炸粉加上肥嘟嘟的生蚝, 炸的火喉啱啱好, 再加上冻冻地的三文鱼子, 一热一冷的配合, 实在是一极品, 价钱合理. 香港失去了一间好好的寿司店. 以后去边到食寿司呢?????? 太可惜了.(两位姐姐,叔叔, 一班的寿司师父 和 一班后生的楼面职员) 你地要保重呀!!! 加油呀!!!!

以后去边到食寿司呢?????? 太可惜了.

• 肥三文鱼
  • 生蚝手卷