2020-03-23
大埔嘅黄店话多唔多 但间间都高质㗎🤣 太和呢间都唔例外🤪 周末晚市时间好快已full,不过上菜速度都快嘅,如果要等都唔会太耐啊😗 店铺虽小,五脏俱全。整体嚟讲我会再黎食嘅🥳—————————————————🍝香煎带子明太子牛乳意粉 $88带子煎得好香口,两粒都好大粒好厚肉😌 明太子汁就较稀身,稀身有佢好处就系较易渗透入意粉内🤪 所以今次个意粉系好入味😍 如果木鱼丝可以再多啲就更加吸引喇☺-🐟酱烤原条鳗鱼滑蛋饭 $98真系好大条鳗鱼😯 有手掌咁大😜 但可能处理嘅时侯唔系咁仔细? 我食到有少量骨🤣 都可能系我本身唔太钟意食鳗鱼啦,所以对佢有偏见XDD overall 都系正常嘅😉-🍢自家焗酿芝士酱烤竹轮卷 $42超超超邪恶嘅芝士竹轮卷😅 上碟嘅时间芝士仲系流心㗎🙂 加上大量木鱼丝令成件事更加肥仔😈 味道系非常juicy🤤 记得趁热食呀 如果唔系啲芝士冻咗就会扣哂分🤡—————————————————💰设加一服务费🕰星期二至日 12:00 - 21:30 **星期一全日休息**🔄Encore 指数 8/10 (抵食又大碟😗)
—————————————————
🍝香煎带子明太子牛乳意粉 $88
🐟酱烤原条鳗鱼滑蛋饭 $98
🍢自家焗酿芝士酱烤竹轮卷 $42
—————————————————
💰设加一服务费
🔄Encore 指数 8/10 (抵食又大碟😗)