餐厅: Cafe首爾
资讯:

餐厅: Cafe首爾
资讯:

2019-07-18 489 浏览
呢间韩国料理老板都系韩国人店内位置唔算大 每次去都系会坐满 所以一般食完就会离开距既泡菜小食 可以任添我最钟意系泡菜够爽口 而且唔会切到一条条丝 唔食辣既您 旁边既芽菜清清地都唔错既选择点左泡菜猪肉饭 用鉄板上可以保持温度 而且猪肉系原身大片 好香口配上清清地既紫菜汤 冇得输 韩式炒粉丝 味道唔会太咸 而且唔会太滞海鲜泡菜饼 份量唔算多 3片 但两个正餐加埋呢个小食已经好饱啦上菜时间唔会好耐 服务员都快手 价钱上都好合理 平均55蚊左右 性价比高
呢间韩国料理老板都系韩国人
店内位置唔算大 每次去都系会坐满 所以一般食完就会离开