2023-07-22
太子砵兰街一向不乏美食,烚时 · 滚动呢个名实在太过瘾,令人不禁谂起节目「霎时感动」🤭餐厅就吾系话好大间,职员好友善有人情味,令客人有宾至如归感觉。✿ 椰子鸡锅 (半只) $138椰子鸡锅相信系吾少人打边炉之选,椰子片有好多片,汤底非常清甜,呢啲真系天然甜味👍🏼🥥半只鸡系另上,鸡件吾少🐔两个人食其实都足够,鸡肉就少少嫩滑吧。✿ 椒盐鱿鱼须 $98打边炉都有得食椒盐鱿鱼须🦑椒盐劲多,好有避风塘风味🌊对中意食香口野嘅我黎讲完全系恩物🤤✿ 蟹籽手打虾滑+墨鱼滑 $98虾滑/ 墨鱼滑🦐🦑向来系打边炉之选🍲蟹籽劲多🧡两样都好新鲜弹牙。✿ 鲍鱼仔 (3只) $68海鲜迷想食海鲜,但喺火锅店食海鲜几贵吓,叫鲍鱼仔试吓先。鲍鱼仔好新鲜爽口,食完好满足☺️✿ 美国安格斯三角肥牛(大) $208三角肥牛喺火锅店比较少见,取自前肩胛部位,雪花均匀肉筋少,色香味美,香嫩可口,大理石花纹丰富,薄切最适合用于火锅。仲有牛柳粒,雪花部分多,火锅/ 烧肉一流👅🐮✿ 韭菜饺 (半份) $33韭菜饺喺饺子界真系占一席位🥟皮薄馅靓,肉质结实。
✿ 椰子鸡锅 (半只) $138
✿ 椒盐鱿鱼须 $98
✿ 蟹籽手打虾滑+墨鱼滑 $98
✿ 鲍鱼仔 (3只) $68
✿ 美国安格斯三角肥牛(大) $208
✿ 韭菜饺 (半份) $33
韭菜饺喺饺子界真系占一席位🥟皮薄馅靓,肉质结实。