2020-07-16
//< 包贩子 >之前见到呢间专食包既餐厅觉得几特别,插图又得意,就去左食喇😊呢间餐厅无得订座,座位亦唔多~小编平日1:00到大概等左半小时😯————————————————- 牛油果紫菜软壳蟹包 $88 -呢个几好食!软壳蟹好大只亦有肉😊炸得香脆可口配埋牛油果🥑好夹!呢度既包系自家制既,不过小编就一般呢度既包,感觉就唔系松软个种🤨————————————————- 北京填鸭 $66 -友人觉得唔似北京填鸭🤧虽然里面都系青瓜啊鸭啊海鲜酱等~ 但系可能鸭肉较多,有别于平时既多皮所以唔似🤣 但系呢个系足料既!————————————————- 牛奶咖啡 (跟餐+$20)-鲜奶咖啡中规中矩啦!小编觉得佢比起平时既少甜~唔知系因为小编叫左少冰,但系店员听错系少甜定系点喇🤪————————————————总括而言,小编同友人觉得少贵🙈,因为真系得个包,即使系lunchtime有别于平时可能会配埋薯条~男仔食可能唔够饱要叫其他嘢☺️下次有机会可能会试下食呢度既意粉!————————————————评分:6.5/10地址:太子通菜街254号地下营业时间:12:00-22:00#包贩子
< 包贩子 >
- 牛油果紫菜软壳蟹包 $88 -
- 北京填鸭 $66 -
- 牛奶咖啡 (跟餐+$20)-
评分:6.5/10
地址:太子通菜街254号地下
营业时间:12:00-22:00
#包贩子 #baofanji #baofanjihk #太子 #太子美食 #太子必食 #太子黄店 #香港美食 #美食博客 #黄店系列 #黄店地图 #黄色经济圈 #黄色经济 #黄色小店 #hkfood #hkfoodie #hkfoodshare #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodgram #hkfoodporn #🐷🐤西餐 #🐷🐤太子